top of page

Ontdek de Luxe van Justina Massage in Den Haag

Welkom bij Justina Massage, jouw persoonlijke oase van ontspanning in Den Haag en omgeving. Onze missie is om jou de ultieme ontspanning en verjonging te bieden, allemaal in het comfort van je eigen huis of bij mijn salon. Met jarenlange ervaring en talloze tevreden klanten, streven wij ernaar om elke massage een unieke en rustgevende ervaring te maken. 🧖‍♀️✨

Ons Aanbod

Bij Justina Massage bieden we een breed scala aan massages aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Onze diensten omvatten:


Justina Massage in haar Massage Salon in Den Haag
  • Full Body Massage: Ideaal voor totale ontspanning en verjonging. Deze behandeling richt zich op alle belangrijke spiergroepen en helpt stress en spanning te verminderen.

  • Rug/nek/schouder Massage: Perfect voor het verlichten van spanning in specifieke gebieden, vooral handig voor mensen met een zittend beroep of chronische pijn in deze regio's.

  • Lymfe Drainage Massage: Een therapeutische techniek die helpt bij het stimuleren van het lymfestelsel en het bevorderen van detoxificatie en genezing.

  • Honingmassage: Een luxe behandeling die gebruik maakt van de natuurlijke voordelen van honing om de huid te voeden en te verjongen.


Een van de unieke voordelen van Justina Massage is onze service aan huis. Wij brengen een professionele massagetafel, kalmerende muziek en geurige oliën mee om een serene spa-omgeving bij jou thuis te creëren. Dit betekent dat je kunt genieten van een hoogwaardige massage zonder de deur uit te hoeven, wat vooral handig is voor drukke professionals en ouders.


Waarom Kiezen voor Justina Massage?

  • Professionele Aanpak: Met meer dan vijf jaar ervaring en een hoge klanttevredenheid van 4.8+ op Google, ben je verzekerd van een topkwaliteit massage​.

  • Flexibele Boekingen: Onze openingstijden van 12:00 tot 22:00 zorgen ervoor dat er altijd een geschikt moment is voor jouw massage.

  • Persoonlijke Aandacht: Elke massage is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen, waardoor je de best mogelijke ervaring krijgt.

  • De Beste Massage in Den Haag: De hoge reviews krijgen wij niet zomaar, dit komt omdat wij echt de beste mogelijke services leveren in Den Haag.


Speciale Aanbiedingen

Voor nieuwe klanten bieden wij een speciale korting op de eerste sessie. Dit is onze manier om je welkom te heten en je kennis te laten maken met de weldadige effecten van onze massages.


​Boek vandaag nog jouw sessie bij Justina Massage en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om te ontspannen en te herstellen.


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de wereld van Justina Massage! 📅💆‍♀️

Kommentare


bottom of page